Saltar al contenido principal

040690 — Formatges, excepte formatge fresc sense madurar, formatge rallat o en pols, formatge fos i formatge blau i altres formatges que presenten moradures obtingudes amb la utilització de Penicillium rocafort

    Descendentes
    Código Descripción
    04069001 Formatges destinats a una transformació, excepte formatge fresc sense madurar, formatge rallat o en pols, formatge fos i formatge blau
    04069013 Formatge emmental, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos
    04069015 Formatges gruyère i sbrinz, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos
    04069017 Formatges bergkäse i appenzell, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos
    04069018 Formatges friburguès, vacherin Mont d'Or i tête de moine, excepte destinats a una transformació
    04069021 Formatge cheddar, excepte destinat una transformació
    04069023 Formatge edam, excepte destinat a una transformació
    04069025 Formatge tilsit, excepte destinat a una transformació
    04069029 Formatge kaixkaval, excepte destinat a una transformació
    04069032 Formatge feta
    04069035 Formatge kefalotiri, excepte destinat a una transformació
    04069037 Formatge finlàndia suís, excepte destinat a una transformació
    04069039 Formatge jarlsberg, excepte destinat a una transformació
    04069050 Formatges d'ovella o búfala en salmorra o en odres de pell d'ovella o de cabra, excepte feta i destinats a una transformació
    04069061 Formatges de ratllar padà i parmigiano reggiano, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte destinats a una transformació
    04069063 Formatges fiore sard i pecorino amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte destinats a una transformació
    04069069 Formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte formatges de ratllar padà, parmigiano reggiano, fiore sard, pecorino i destinats a una transformació
    04069073 Formatge provolone, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
    04069074 Formatge maasdam, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
    04069075 Formatges asiago, caciocavallo, montàsio i ragusà, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
    04069076 Formatges danbo, fontal, fontina, fynbo, havarti, maribo i samso, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
    04069078 Formatge gouda amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinat a una transformació
    04069079 Formatges esrom, itàlic, kernhem, santnectari, saint-paulin, taleggio, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
    04069081 Formatges cantal, cheshire, wensleydale, double gloucester, blarney, colby, monterey, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
    04069082 Formatge camembert amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
    04069084 Formatge brie, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinat a una transformació
    04069085 Formatges kefalograviera i kasseri, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
    04069086 Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 52 %, excepte destinats a una transformació
    04069089 Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 52 % en pes, però inferior o igual al 62 %, excepte destinats a una transformació
    04069092 Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 62 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
    04069093 Formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 72 % en pes, excepte formatge fresc madurat i destinats a una transformació
    04069099 Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes