04069001 |
Formatges destinats a una transformació, excepte formatge fresc sense madurar, formatge rallat o en pols, formatge fos i formatge blau |
04069013 |
Formatge emmental, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos |
04069015 |
Formatges gruyère i sbrinz, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos |
04069017 |
Formatges bergkäse i appenzell, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos |
04069018 |
Formatges friburguès, vacherin Mont d'Or i tête de moine, excepte destinats a una transformació |
04069021 |
Formatge cheddar, excepte destinat una transformació |
04069023 |
Formatge edam, excepte destinat a una transformació |
04069025 |
Formatge tilsit, excepte destinat a una transformació |
04069029 |
Formatge kaixkaval, excepte destinat a una transformació |
04069032 |
Formatge feta |
04069035 |
Formatge kefalotiri, excepte destinat a una transformació |
04069037 |
Formatge finlàndia suís, excepte destinat a una transformació |
04069039 |
Formatge jarlsberg, excepte destinat a una transformació |
04069050 |
Formatges d'ovella o búfala en salmorra o en odres de pell d'ovella o de cabra, excepte feta i destinats a una transformació |
04069061 |
Formatges de ratllar padà i parmigiano reggiano, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte destinats a una transformació |
04069063 |
Formatges fiore sard i pecorino amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte destinats a una transformació |
04069069 |
Formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte formatges de ratllar padà, parmigiano reggiano, fiore sard, pecorino i destinats a una transformació |
04069073 |
Formatge provolone, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació |
04069074 |
Formatge maasdam, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació |
04069075 |
Formatges asiago, caciocavallo, montàsio i ragusà, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació |
04069076 |
Formatges danbo, fontal, fontina, fynbo, havarti, maribo i samso, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació |
04069078 |
Formatge gouda amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinat a una transformació |
04069079 |
Formatges esrom, itàlic, kernhem, santnectari, saint-paulin, taleggio, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació |
04069081 |
Formatges cantal, cheshire, wensleydale, double gloucester, blarney, colby, monterey, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació |
04069082 |
Formatge camembert amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació |
04069084 |
Formatge brie, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinat a una transformació |
04069085 |
Formatges kefalograviera i kasseri, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació |
04069086 |
Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 52 %, excepte destinats a una transformació |
04069089 |
Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 52 % en pes, però inferior o igual al 62 %, excepte destinats a una transformació |
04069092 |
Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 62 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació |
04069093 |
Formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 72 % en pes, excepte formatge fresc madurat i destinats a una transformació |
04069099 |
Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes |