Saltar al contingut principal

Estadística de pressupostos de la Generalitat de Catalunya

Codi: 03 10 02PAAE: 2021Tipus: consolidada

Àmbit: 03. Sectors econòmicsSubàmbit: 03 10. Sector públic

Organismes responsables: Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda

Organismes col·laboradors: —

Cost directe estimat: 2.000 €

Ressenya: Informació estadística referida als pressupostos de la Generalitat de Catalunya i a la seva execució, amb els resultats desglossats per capítols i polítiques de despesa.

Fases del procés estadístic: procés, anàlisi, difusió.

Informant: Administració pública

Unitat d'informació: altres unitats d'informació

Tècnica de recollida de dades de l'operació de camp pròpia: —

Origen de la informació i arxius i registres que es preveu utilitzar:

Variables principals: pressupostos per aplicacions, capítols, àrees, polítiques i programes de despesa, unitats administratives i liquidacions

Desagregació territorial dels resultats: Catalunya

Període de referència: 2021

Periodicitat: anual, mensual

Calendari de disponibilitat dels resultats sintètics: mesos del 2021 (anualment les dades del pressupost aprovat i mensualment les dades d'execució)

Canal de difusió:

Adreça escurçada: https://idescat.cat/paae/2021/031002

Compliment

Grau de compliment : L'actuació s'ha dut a terme parcialment.

Informació disponible:

En el cas de l'evolució dels pressupostos, es presenta la informació següent: per a la Generalitat, ingressos i despeses per capítols i ingressos del model de finançament del període 2004-2020; per al sector públic, ingressos i despeses per capítols del període 2004-2020, despesa per polítiques del període 2011-2020 i pressupostos de les entitats classificats per subsectors i departaments del període 2004-2020; i per al sector administració pública de la Generalitat AP-SEC, ingressos i despeses per capítols del període 2006-2020. També inclou un quadre d'evolució del nombre d'entitats incloses en els pressupostos 2004-2020.

En el cas de l'execució del pressupost, es dona informació mensual de l'execució dels pressupostos d'ingressos i despeses dels departaments i fons no departamentals, Parlament i organismes estatutaris i consultius, entitats autònomes, el Servei Català de la Salut i l'Institut Català de la Salut del període 2007-2021, amb els resultats desglossats per capítols, seccions, àrees i programes de despesa.

Referència temporal de les dades: 2021

Desagregació territorial de les dades publicades: Catalunya

Resultats publicats:

Evolució dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya 2004-2020

Execució pressupostària

Motius de la falta de compliment:

L'actuació s'ha dut a terme parcialment perquè no es va presentar el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2021.

Per conèixer el significat d'aquests camps, consulteu l'apartat Continguts de la fitxa descriptiva de l'actuació estadística.