Saltar al contingut principal

Plataforma Cerdà

Codi: 08 00 07PAAE: 2018Tipus: consolidada

Àmbit: 08. Registres estadístics i directoris

Organismes responsables: Institut d'Estadística de Catalunya

Organismes col·laboradors: —

Cost directe estimat: 100.000 €

Ressenya: Les activitats per a l'any 2018 se centraran a continuar el desenvolupament tecnològic dels registres estadístics de població, de territori i d'entitats, i la visualització de dades georeferenciades. A més, s'oferiran les dades de la Plataforma Cerdà i de la Base de Dades Multitemàtica a través de dues noves API de tipus REST que ofereixen mètodes per a què tercers puguin accedir a les dades en format JSON-STAT. La Plataforma també ampliarà la capa de metadades per facilitar-ne la interacció. En aquest sentit, es vincularà amb la nova base de dades de variables que actualment s'està desenvolupant i que permetrà un catàleg comú i ordenat d'aquestes.

Fases del procés estadístic: —.

Informant: —

Unitat d'informació: —

Tècnica de recollida de dades de l'operació de camp pròpia: —

Origen de la informació: —

Variables principals: —

Desagregació territorial dels resultats: —

Període de referència: —

Periodicitat: —

Calendari de disponibilitat dels resultats sintètics: —

Canal de difusió: —

Adreça escurçada: https://idescat.cat/paae/2018/080007

Compliment

Grau de compliment : L'actuació s'ha dut a terme parcialment.

Informació disponible:

Durant l'any 2018 s'ha completat el desenvolupament del nucli del registre estadístic de població i s'ha avançat en el registre estadístic de territori.

S'ha finalitzat una versió inicial de dues noves APIS per accedir a les dades de la Base de Dades Multitemàtica i de la Plataforma Cerdà.

S'ha construït una eina per a la definició de tabulacions a partir de les dades en cubs multidimensionals de la Plataforma.

S'ha vinculat la Plataforma amb els repositoris de metadades com el catàleg de variables, la base de dades de classificacions i la base de dades de territori.

Motius de la falta de compliment:

La dificultat del projecte i la falta de recursos tècnics i econòmics ha impossibilitat aconseguir totes les fites proposades per a aquest projecte.

Per conèixer el significat d'aquests camps, consulteu l'apartat Continguts de la fitxa descriptiva de l'actuació estadística.