Enquesta sobre l'activitat del sector de restauració de la ciutat de Barcelona
Codi: 03 06 03 • PAAE: 2020 • Tipus: consolidada
Àmbit: 03. Sectors econòmics • Subàmbit: 03 06. Serveis
Organismes responsables: Ajuntament de Barcelona
Organismes col·laboradors: —
Cost directe estimat: 30.000 €
Ressenya: Conèixer les característiques dels establiments de restauració de la ciutat, el personal, els horaris i els serveis oferts.
Fases del procés estadístic: especificació de necessitats, disseny, construcció, recollida, procés, anàlisi, difusió.
Informant: establiment
Unitat d'informació: establiments
Tècnica de recollida de dades de l'operació de camp pròpia: enquesta presencial
Origen de la informació i arxius i registres que es preveu utilitzar:
Variables principals: característiques dels establiments de restauració, el personal, els horaris, el volum d'activitat, l'oferta de serveis complementaris, l'opinió sobre el negoci i la conjuntura del sector
Desagregació territorial dels resultats: municipi de Barcelona, districtes
Període de referència: 2020
Periodicitat: anual
Calendari de disponibilitat dels resultats sintètics: maig del 2021
Canal de difusió:
Adreça escurçada: https://idescat.cat/paae/2020/030603
Compliment
Grau de compliment : L'actuació s'ha dut a terme.
Informació disponible:
Taules estadístiques amb les característiques dels establiments de restauració de la ciutat, les seves característiques, el seu personal, horaris i serveis oferts.
Referència temporal de les dades: 2020
Desagregació territorial de les dades publicades: districtes, municipi de Barcelona
Resultats publicats:
Enquesta sobre l'activitat del sector de restauració de la ciutat de Barcelona 2020
Per conèixer el significat d'aquests camps, consulteu l'apartat Continguts de la fitxa descriptiva de l'actuació estadística.