Saltar al contingut principal

Producció agrícola. Principals productes. Províncies

Producció agrícola. Principals productes. Províncies 2014
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 86.143 58.609 184.417 16.945 346.114
Ordi 116.294 74.372 341.397 42.844 574.907
Blat de moro 1.233 97.198 305.072 585 404.088
Farratges 425.579 941.145 2.017.413 7.448 3.391.585
Fruiters 12.015 103.669 777.240 66.176 959.100
Vinya 208.516 9.000 37.397 196.996 451.909
Olivera 3.171 4.009 43.207 131.315 181.702
Unitats: Tones.
Font: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Notes:
Els fruiters no inclouen els cítrics.
La vinya inclou el raïm de taula i de transformació.
L'olivera inclou l'oliva de taula i de transformació.

Darrera actualització: 6 d'abril de 2016.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".