Saltar al contingut principal

Producció agrícola. Principals productes. Províncies

Producció agrícola. Principals productes. Províncies 2013
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 101.556 67.203 250.464 34.993 454.216
Ordi 149.114 82.269 531.213 62.082 824.678
Blat de moro 2.979 101.192 333.034 599 437.804
Farratges 386.443 943.751 1.815.435 7.143 3.152.772
Fruiters 11.268 82.402 675.422 64.640 833.732
Vinya 242.552 9.190 44.423 203.546 499.711
Olivera 4.263 4.105 50.099 69.885 128.352
Unitats: Tones.
Font: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.
Notes:
Els fruiters no inclouen els cítrics.
La vinya inclou el raïm de taula i de transformació.
L'olivera inclou l'oliva de taula i de transformació.

Darrera actualització: 11 de novembre de 2014.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

La informació no disponible es representa mitjançant el símbol ":". Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".