Saltar al contingut principal

Producció agrícola. Principals productes. Províncies

Producció agrícola. Principals productes. Províncies 2011
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 94.253 72.199 205.720 28.417 400.589
Ordi 141.724 63.546 281.413 38.533 525.216
Blat de moro 6.504 93.097 270.473 313 370.387
Farratges 246.597 619.944 1.638.998 4.556 2.510.095
Fruiters 12.305 123.931 835.952 79.474 1.051.662
Vinya 207.569 11.175 42.164 190.295 451.203
Olivera 3.313 2.861 26.264 74.695 107.133
Unitats: Tones.
Font: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.
Notes:
Els fruiters no inclouen els cítrics.
La vinya inclou el raïm de taula i de transformació.
L'olivera inclou l'oliva de taula i de transformació.

Darrera actualització: 27 d'agost de 2013.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

La informació no disponible es representa mitjançant el símbol ":". Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".