Saltar al contingut principal

Producció agrícola. Principals productes. Províncies

Producció agrícola. Principals productes. Províncies 2008
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 63.912 48.027 68.526 18.654 199.119
Ordi 101.400 39.307 126.793 46.145 313.645
Blat de moro 6.339 66.947 244.391 1.028 318.705
Farratges 170.830 478.199 1.435.498 8.080 2.092.607
Fruiters 13.616 100.879 815.805 72.095 1.002.395
Vinya 192.973 10.251 33.319 174.904 411.447
Olivera 3.907 2.721 31.457 136.079 174.164
Unitats: Tones.
Font: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
Notes:
Els fruiters no inclouen els cítrics.
La vinya inclou el raïm de taula i de transformació.
L'olivera inclou l'oliva de taula i de transformació.

Darrera actualització: 3 de maig de 2010.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

La informació no disponible es representa mitjançant el símbol ":". Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".