Saltar al contingut principal

Producció agrícola. Principals productes. Províncies

Producció agrícola. Principals productes. Províncies 2007
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 81.770 40.934 124.291 21.656 268.651
Ordi 134.304 43.190 290.402 59.646 527.542
Blat de moro 10.148 83.251 218.828 915 313.142
Farratges 260.109 601.441 1.606.951 15.655 2.484.156
Fruiters 17.214 116.636 772.953 79.454 986.257
Vinya 215.180 13.021 33.880 155.856 417.937
Olivera 2.953 0 22.748 76.711 102.412
Unitats: Tones.
Font: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
Notes:
A partir de l'any 2007 les dades no són estrictament comparables amb les d'anys anteriors per la introducció de millores metodològiques.
Els fruiters no inclouen els cítrics.
La vinya inclou el raïm de taula i de transformació.
L'olivera inclou l'oliva de taula i de transformació.

Darrera actualització: 18 de juny de 2009.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

La informació no disponible es representa mitjançant el símbol ":". Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".