Saltar al contingut principal

Producció agrícola. Principals productes. Províncies

Producció agrícola. Principals productes. Províncies 2006
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 42.172 32.529 113.666 11.638 200.005
Ordi 87.933 36.456 238.448 37.485 400.322
Blat de moro 8.597 87.410 247.051 901 343.959
Farratges 197.821 913.047 1.898.847 21.860 3.031.575
Fruiters 22.006 106.781 817.708 98.408 1.044.903
Vinya 229.331 13.810 35.114 174.420 452.675
Olivera 3.126 2.692 35.898 62.164 103.880
Unitats: Tones.
Font: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
Notes:
Els fruiters no inclouen els cítrics.
La vinya inclou el raïm de taula i de transformació.
L'olivera inclou l'oliva de taula i de transformació.

Darrera actualització: 9 de desembre de 2010.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

La informació no disponible es representa mitjançant el símbol ":". Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".