Saltar al contingut principal

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies 2011
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 24.161 16.590 53.839 7.766 102.356
Ordi 37.383 14.896 100.581 12.392 165.252
Blat de moro 981 8.086 27.499 38 36.604
Farratges 16.446 17.024 35.588 177 69.235
Fruiters 2.266 4.454 51.318 37.683 95.721
Vinya 20.876 2.259 4.499 25.699 53.333
Olivera 2.910 3.480 42.845 69.296 118.531
Unitats: Hectàrees.
Font: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.
Notes:
Farratges: No s'hi inclou la superfície pasturada.
Fruiters: No s'hi inclou la superfície conreada dels cítrics.
Les superfícies corresponents a fruiters, vinya i olivera fan referència a superfícies en producció. No s'hi inclouen les superfícies corresponents a plantacions joves i/o abandonades.

Darrera actualització: 27 d'agost de 2013.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

La informació no disponible es representa mitjançant el símbol ":". Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".