Saltar al contingut principal

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies 2008
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 19.640 18.181 45.024 6.408 89.253
Ordi 46.690 18.725 120.028 14.252 199.695
Blat de moro 1.564 6.773 24.367 123 32.827
Farratges 12.841 13.419 39.531 633 66.424
Fruiters 3.056 5.158 50.901 42.067 101.182
Vinya 22.182 2.296 4.946 29.116 58.540
Olivera 2.646 3.447 42.213 74.020 122.326
Unitats: Hectàrees.
Font: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
Notes:
Farratges: No s'hi inclou la superfície pasturada.
Fruiters: No s'hi inclou la superfície conreada dels cítrics.
Les superfícies corresponents a fruiters, vinya i olivera fan referència a superfícies en producció. No s'hi inclouen les superfícies corresponents a plantacions joves i/o abandonades.

Darrera actualització: 3 de maig de 2010.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".