Saltar al contingut principal

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies 2007
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 18.093 14.327 41.891 5.769 80.080
Ordi 42.214 17.705 111.128 12.993 184.040
Blat de moro 2.388 7.583 21.838 109 31.918
Farratges 16.941 15.960 51.088 2.661 86.650
Fruiters 4.011 4.963 54.125 46.108 109.207
Vinya 22.685 2.261 4.740 30.447 60.133
Olivera 2.694 2.645 41.555 73.255 120.149
Unitats: Hectàrees.
Font: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
Notes:
A partir de l'any 2007, les dades no són estrictament comparables amb les d'anys anteriors per la introducció de millores metodològiques.
Farratges: No s'hi inclou la superfície pasturada.
Fruiters: No s'hi inclou la superfície conreada dels cítrics.
Les superfícies corresponents a fruiters, vinya i olivera fan referència a superfícies en producció. No s'hi inclouen les superfícies corresponents a plantacions joves i/o abandonades.

Darrera actualització: 30 de novembre de 2009.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

La informació no disponible es representa mitjançant el símbol ":". Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".