Saltar al contingut principal

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies 2006
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 16.455 13.538 40.682 5.324 75.999
Ordi 42.520 16.939 108.401 13.341 181.201
Blat de moro 2.561 8.654 24.705 122 36.042
Farratges 21.700 30.376 59.362 3.595 115.033
Fruiters 4.174 4.721 66.457 52.511 127.863
Vinya 22.580 2.423 4.526 30.390 59.919
Olivera 2.543 2.984 41.239 75.980 122.746
Unitats: Hectàrees.
Font: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
Notes:
Farratges: No s'hi inclou la superfície pasturada.
Fruiters: No s'hi inclou la superfície conreada dels cítrics.
Les superfícies corresponents a fruiters, vinya i olivera fan referència a superfícies en producció. No s'hi inclouen les superfícies corresponents a plantacions joves i/o abandonades.

Darrera actualització: 30 de novembre de 2009.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

La informació no disponible es representa mitjançant el símbol ":". Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".