15511 — Preparació de llet, fabricació de mantega i altres productes lactis
Aquesta subclasse comprèn:
- La producció de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada, homogeneïtzada o tractada a altes temperatures, etc.
- La producció de nata a partir de llet.
- L'elaboració de llet en pols o concentrada, ensucrada o sense.
- La producció de mantega.
- La producció de caseïna i lactosa.
- La producció de iogurts i similars.
- La producció de begudes refrescants a base de llet.
Aquesta subclasse no comprèn:
- La producció de llet de vaca en l'explotació ramadera (vegeu 01.210).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Codi | Descripció |
---|---|
15511 | Preparació de llet, fabricació de mantega i altres productes lactis |
Codi | Descripció |
---|---|
15511 | Preparación de leche, fabricación de mantequilla y otros productos lácteos |