Saltar al contingut principal
Demografia i societat
Qualitat de vida
Economia
Sectors econòmics
Medi ambient · Territori
Temes transversals
Per àmbit geogràfic
Dades bàsiques
Per als mitjans de comunicació
Per al sector educatiu
Per a investigadors
Per a desenvolupadors
Per al Sistema estadístic de Catalunya
Generals
L'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat)
El Sistema estadístic de Catalunya (SEC)
Brioixeria i productes de pastisseria frescos (pastissos, merengues, magdalenes, pans de pessic frescos, etc.), tant congelats com a punt per prendre
Brioixeria i productes de pastisseria frescos (pastissos, merengues, magdalenes, pans de pessic frescos, etc.), tant congelats com a punt per prendre (1071120004). Catalunya
Any
Quantitat
Unitat
Milers €
Posició
2020
133.758
tones
474.634
19
2019
144.582
tones
389.185
26
2018
93.574
tones
358.323
31
2017
98.212
tones
370.364
28
2016
96.553
tones
359.186
27
2015
87.858
tones
319.151
28
2014
83.987
tones
275.137
35
2013
92.300
tones
337.810
25
2012
95.331
tones
367.498
20
2011
86.919
tones
328.988
27
2010
110.785
tones
372.565
21
2009
118.622
tones
446.259
18
2008
150.465
tones
519.391
20
Font: Idescat, a partir de l'Enquesta industrial de productes de l'INE.
Podeu consultar la llista PRODCOM-EIP de cada any a classificacions estadístiques de productes .
Nota: Els resultats del darrer any publicat (2023) són provisionals.
Resultats de tots els productes investigats (en Excel)
Sou aquí:
Enquesta industrial de productes Brioixeria i productes de pastisseria frescos (pastissos, merengues, magdalenes, pans de pessic frescos, etc.), tant congelats com a punt per prendre
08/10/2024