Saltar al contingut principal
Demografia i societat
Qualitat de vida
Economia
Sectors econòmics
Medi ambient · Territori
Temes transversals
Per àmbit geogràfic
Dades bàsiques
Per als mitjans de comunicació
Per al sector educatiu
Per a investigadors
Per a desenvolupadors
Per al Sistema estadístic de Catalunya
Generals
L'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat)
El Sistema estadístic de Catalunya (SEC)
Confitures, melmelades, gelees, puré i pasta de fruites i fruita seca, obtinguts per cocció, excepte de cítrics o en preparats homogeneïtzats (inclou carn de codony, de poma, etc.)
Confitures, melmelades, gelees, puré i pasta de fruites i fruita seca, obtinguts per cocció, excepte de cítrics o en preparats homogeneïtzats (inclou carn de codony, de poma, etc.) (1039229007). Catalunya
Any
Quantitat
Unitat
Milers €
Posició
2012
1.899.748
kg
2.779
946
2011
1.996.098
kg
2.748
982
2016
2.935.534
kg
18.546
524
2019
4.923.027
kg
13.558
655
2015
6.074.588
kg
14.644
589
2020
6.091.422
kg
18.381
524
2013
6.425.743
kg
7.870
747
2017
7.337.344
kg
21.554
511
2018
9.267.883
kg
28.525
432
2010
9.755.093
kg
8.352
737
2009
9.993.592
kg
14.835
580
2008
12.080.644
kg
12.336
721
2014
18.336.546
kg
28.197
374
Font: Idescat, a partir de l'Enquesta industrial de productes de l'INE.
Podeu consultar la llista PRODCOM-EIP de cada any a classificacions estadístiques de productes .
Nota: Els resultats del darrer any publicat (2023) són provisionals.
Resultats de tots els productes investigats (en Excel)
Sou aquí:
Enquesta industrial de productes Confitures, melmelades, gelees, puré i pasta de fruites i fruita seca, obtinguts per cocció, excepte de cítrics o en preparats homogeneïtzats (inclou carn de codony, de poma, etc.)
08/10/2024