Saltar al contingut principal
Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria
Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria. Catalunya. 2023
Valor i quantitat de la producció venuda (per codi PRODCOM)
Nom del producte |
Codi |
Quantitat |
Unitat |
Milers € |
Pasta de cacau, excepte amb sucre o un altre edulcorant |
108211 |
13.650 |
tones |
57.806 |
Mantega, greix i oli de cacau |
108212 |
11.763 |
tones |
66.221 |
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), excepte a granel |
108222 |
17.043 |
tones |
127.374 |
Cacau en pols, amb sucre i altres edulcorants |
108214 |
22.943 |
tones |
136.225 |
Cacau en pols, sense sucre ni altres edulcorants |
108213 |
61.740 |
tones |
188.339 |
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), a granel |
108221 |
64.914 |
tones |
197.024 |
Articles de confiteria que no contenen cacau, inclosa la xocolata blanca |
108223 |
99.131 |
tones |
439.004 |
Sucre de canya o bleda-rave sense refinar i sacarosa químicament pura en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir |
108111 |
.. |
z |
.. |
Sucre de canya o bleda-rave refinat, en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir |
108112 |
.. |
z |
.. |
Fruites, escorces de fruites, fruita de clofolla i altres parts de plantes confitades amb sucre (en almívar, setinades, gebrades) |
108224 |
.. |
z |
.. |
Subproductes del cacau (clofolla, pellofa, germen de cacau, tortós residuals i similars) |
108230 |
.. |
z |
.. |
Total venda de productes de la branca |
|
|
|
1.228.992 |
Font: Idescat, a partir de l'Enquesta industrial de productes de l'INE. |
Àmbit sectorial: Aquesta branca inclou les classes 1081 i 1082 de la CCAE-2009. |
Podeu consultar la llista PRODCOM-EIP de cada any a classificacions estadístiques de productes. |
Nota: Els resultats del darrer any publicat (2023) són provisionals. |
(z) Dada no procedent. |
(..) Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible. |
Resultats de tots els productes investigats (en Excel)