Galetes, excepte les totalment o parcialment cobertes de xocolata o altres preparats que continguin cacau, les galetes dolces, les neules i el pa d'àngel
Neules, pa d'àngel i gofres amb un contingut d'aigua > al 10% en pes del producte acabat, excepte cucurutxos de gelats, pa d'àngel doble farcit i productes similars
Pa fresc, amb un contingut en pes de sucres o greix no superior al 5% calculat sobre matèria seca, sense afegir-hi mel, ous, formatge ni fruites: de motlle
Mescles i pastes per a l'elaboració de pa, pastissos, crocant, "knäckebrot", pa de pessic, neules, pa d'àngel, galetes, pa torrat, productes torrats similars i altres productes de fleca
Pa fresc, amb un contingut en pes de sucres o greix no superior al 5% calculat sobre matèria seca, sense afegir-hi mel, ous, formatge ni fruites: ordinari
Altres productes de fleca i pastisseria de llarga durada sense edulcorants afegits (pizza, creps, empanades, xurros, masses de pasta fullada, pastes brises per folrar motlles culinaris, etc.), tant congelats com a punt per prendre
Farines i sèmoles de llegums dessecats (pèsols, mongetes, llenties), arrels i tubercles (sagú, mandioca, "arrowroot" salep, nyàmera, moniato i similars), fruits comestibles i fruits de closca
Dextrines i altres midons modificats, fins i tot esterificats, eterificats, solubles, pregelatinitzats, expandits, en forma de dialdehid o tractats amb formaldehid o epiclorhidrina
Fructosa químicament pura en estat sòlid, fructosa i xarop de fructosa amb un contingut en fructosa superior al 50% calculat sobre matèria seca, isoglucosa sense aromatitzants ni colorants
Sucres (maltosa, succedanis de la mel, inclosos els mesclats amb mel natural, xarop d'inulina, sucre invertit, etc.), excepte, glucosa, fructosa i maltodextrina