15511130 |
Llet i nata en estat líquid amb un contingut de matèria grassa <= a l'1%, sense concentrar ni edulcorar |
15511150 |
Llet i nata en estat líquid amb un contingut de matèria grassa > a l'1%, però <= 6%, sense concentrar ni edulcorar |
15511200 |
Llet i nata en estat líquid amb un contingut de matèria grassa > al 6%, sense concentrar ni edulcorar |
15512030 |
Llet i nata en estat sòlid amb un contingut de matèria grassa <= a l'1,5% |
15512050 |
Llet i nata en estat sòlid amb un contingut de matèria grassa > a l'1,5%, sense edulcorar |
15512070 |
Altres tipus de llet i nata en estat sòlid amb un contingut de matèria grassa > a l'1,5% |
15513030 |
Mantega amb un contingut de matèria grassa <= al 85% |
15513050 |
Mantega amb un contingut de matèria grassa > al 85% i altres matèries grasses de la llet |
15514030 |
Formatge fresc sense fermentar i mató |
15514050 |
Formatge ratllat o en pols, formatge amb estries blaves i altres tipus de formatge |
15514070 |
Formatge elaborat, llevat del ratllat o en pols |
15515100 |
Llet i nata concentrades, excepte en estat sòlid, edulcorades o no |
15515230 |
Iogurt |
15515250 |
Sèrum de mantega, llet i nata quallades, aromatitzat o amb fruites, fruita seca o cacau |
15515300 |
Caseïna |
15515400 |
Lactosa i xarop de lactosa |
15515533 |
Lactosèrum en pols, grànuls o altres formes en estat sòlid |
15515539 |
Lactosèrum ncaa |
15515590 |
Productes formats per components naturals de la llet ncaa |