160411 |
Preparacions i conserves de salmons sencers o en trossos, excepte trinxats |
160412 |
Preparacions i conserves d'arengs sencers o en trossos, excepte trinxats |
160413 |
Preparacions i conserves de sardines, sardinel·les i amploies senceres o en trossos, excepte trinxades |
160414 |
Preparacions i conserves de tonyines, bonítol de ventre ratllat (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis) i altres bonítols del gènere Sarda sp. sencers o en trossos, excepte trinxats |
160415 |
Preparacions i conserves de verats i bisos sencers o en trossos, excepte trinxats |
160416 |
Preparacions i conserves d'anxoves senceres o en trossos, excepte les trinxades |
160417 |
Preparacions i conserves d'anguiles senceres o en trossos, excepte les trinxades |
160418 |
Preparacions i conserves d'aletes de tauró senceres o en trossos, excepte les trinxades |
160419 |
Preparacions i conserves de peix sencer o en trossos, excepte el peix trinxat, de salmònids, arengs, sardines, sardinel·les, amploies, tonyines, bonítol ratllat (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), altres bonítols del gènere Sarda sp. i anxoves |
160420 |
Preparacions i conserves de peix, excepte sencers o en trossos |
160431 |
Caviar |
160432 |
Succedanis del caviar |