0401 |
Llet i nata (crema) sense concentrar, ensucrar o edulcorar |
0402 |
Llet i nata (crema) concentrades, ensucrades o edulcorades |
0403 |
Sèrum de mantega, llet i nata quallades, iogurt, quefir i altres llets i nates madurades o acidificades, fins i tot els concentrats, ensucrats o edulcorats, aromatitzats, amb fruita o cacau |
0404 |
Lactosèrum -fins i tot el concentrat, ensucrat o edulcorat-; productes constituïts per components naturals de la llet -fins i tot els ensucrats o edulcorats ncaa |
0405 |
Mantega i altres greixos de la llet; productes lactis per untar |
0406 |
Formatges i mató |
0407 |
Ous d'ocell amb closca frescos, conservats o cuits |
0408 |
Ous d'ocell sense closca i rovells d'ou frescos, assecats, cuits amb aigua o vapor, emmotllats, congelats o conservats -fins i tot els ensucrats o edulcorats- |
0409 |
Mel natural |
0410 |
Productes comestibles d'origen animal ncaa |