1901 |
Extracte de malt; preparacions alimentàries de farina, sèmola, midó, fècula o extracte de malt, que no continguin cacau o amb un contingut inferior al 40% en pes calculat sobre una base totalment desgreixada, ncaa; preparacions alimentàries de productes de les partides 0401 a 0404 que no continguin cacau o amb un contingut inferior al 5% en pes calculat sobre una base totalment desgreixada, ncaa |
1902 |
Pastes alimentoses -fins i tot cuites o farcides (de carn o altres substàncies) o bé preparades d'una altra forma- com ara espaguetis, fideus, macarrons, tallarines, lasanyes, nyoquis, raviolis o canelons; cuscús -fins i tot preparat |
1903 |
Tapioca amb els succedanis preparats amb fècula, en flocs, grumolls, grans perlats, cernudes o formes similars |
1904 |
Productes a base de cereals obtinguts per inflament o torrefacció (fulles petites, flocs de blat de moro); cereals (excepte de blat de moro) en gra o en forma de flocs o altres grans treballats (excepte farina i sèmola), precuits o preparats d'una altra manera, no expressats ni compresos en altres partides |
1905 |
Productes de fleca, pastisseria o galeteria -fins i tot amb cacau-; hòsties, càpsules per a medicaments, hòsties per segellar, pastes dessecades de farina, midó o fècula, en fulles i productes similars |