2001 |
Hortalisses -fins i tot silvestres-, fruites, fruits i altres parts comestibles de plantes, preparats o conservats en vinagre o àcid acètic |
2002 |
Tomàquets preparats o conservats, excepte en vinagre o àcid acètic |
2003 |
Bolets i tòfones preparats o conservats, excepte en vinagre o àcid acètic |
2004 |
Altres hortalisses congelades -fins i tot silvestres- preparades o conservades, excepte en vinagre o àcid acètic, o de productes de la partida 2006 |
2005 |
Altres hortalisses -fins i tot silvestres- preparades o conservades, excepte en vinagre o àcid acètic i productes de la partida 2006 |
2006 |
Hortalisses -fins i tot silvestres-, fruites i altres fruits, les seves peles i altres parts de plantes, confitats amb sucre (candits, setinats o gebrats) |
2007 |
Compotes, gelees, melmelades, purés i pastes de fruits, obtinguts per cocció -fins i tot ensucrats o edulcorats- |
2008 |
Fruits i altres parts comestibles de plantes preparats o conservats d'una altra manera -fins i tot ensucrats, edulcorats o amb alcohol- ncaa |
2009 |
Sucs de fruites i hortalisses (inclòs el most de raïm) -fins i tot silvestres- sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrats o edulcorats- |