16042005 |
Preparacions i conserves de surimi, excepte sencers o en trossos |
16042010 |
Preparacions i conserves de salmons, excepte sencers o en trossos |
16042030 |
Preparacions i conserves de salmònids, excepte sencers o en trossos i de salmons |
16042040 |
Preparacions i conserves d'anxoves, excepte senceres o en trossos |
16042050 |
Preparacions i conserves de sardines, bonítols, verat (Scomber scombrus), bis (Scomber japonicus) i bonítol llis (Orcynopsis unicolor), excepte sencers o en trossos |
16042070 |
Preparacions i conserves de tonyines, bonítol ratllat (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis) i peixos del gènere Euthynnus sp., excepte sencers o en trossos |
16042090 |
Preparacions i conserves de peix, excepte sencer o en trossos i les preparacions i conserves de salmons, anxoves, sardines, bonítol, verat (Scomber scombrus), bis (Scomber japonicus) i bonítol llis (Orcynopsis unicolor) |