16041910 |
Preparacions i conserves de salmònids sencers o en trossos, exceptels trinxats i les preparacions i conserves de salmons |
16041931 |
Lloms de peix del gènere Euthynnus sp. sencers o en trossos, exceptels trinxats i les preparacions i conserves de bonítol ratllat (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis) |
16041939 |
Preparacions i conserves de peix del gènere Euthynnus sp. sencers o en trossos, exceptels trinxats, preparacions i conserves de bonítol ratllat (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis) i lloms |
16041950 |
Preparacions i conserves de bonítol llis (Orcynopsis unicolor) sencer o en trossos, exceptel trinxat |
16041991 |
Filets crus de peix simplement coberts amb pasta o amb farina de galeta (arrebossats) congelats -fins i tot precuinats en oli-, excepte salmònids, peixos del gènere Euthynnus sp., bonítol llis (Orcynopsis unicolor), arengs, sardines, sardinel·les, amploies, tonyines, bonítol ratllat (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis) i altres bonítols del gènere Sarda sp., verats i bisos o anxoves |
16041992 |
Bacallans (Gadus morhua, Gadus ogac i Gadus machrocephalus) sencers o en trossos congelats, exceptels trinxats i en filets crus, simplement coberts amb pasta o amb farina de galeta (arrebossats) -fins i tot precuinats en oli- |
16041993 |
Abadejo negre o carboner (Pollachius virens) sencers o en trossos congelats, excepte trinxats i en filets crus, simplement coberts amb pasta o amb farina de galeta (arrebossats) -fins i tot precuinats en oli- |
16041994 |
Lluços i bròtoles dels gèneres Merluccius sp., Urophycis sp. sencers o en trossos congelats, excepte trinxat i en filets crus, simplement coberts amb pasta o amb farina de galeta (arrebossats) -fins i tot precuinats en oli- |
16041995 |
Abadejo (Pollachius pollachius) i abadejo d'Alaska (Theragra chalcogramma) sencers o en trossos congelats, excepte trinxats i en filets crus, simplement coberts amb pasta o amb farina de galeta (arrebossats) -fins i tot precuinats en oli- |
16041998 |
Preparacions i conserves de peix sencer o trossos congelats, excepte trinxat; filets crus, coberts amb pasta o farina de galeta (arrebossats) -fins i tot precuinats en oli-; preparacions i conserves de salmònids, peix de l'espècie Euthynnus sp., bonítol llis (Orcynopsis unicolor), arengs, sardines, sardinel·les, amploies, tonyines, bonítols, anxoves, verats, bis, bacallà, abadejo negre o carboner, lluç, abadejo i abadejo d'Alaska |