El processament d'aliments és l'estudi del processament i l'envasament d'aliments i begudes, i els equips i procediments utilitzats en la producció i distribució d'aliments.
Aquest sector comprèn els programes i certificats següents:
- Carnisseria
- Ciència i tecnologia dels aliments
- Conservació d'aliments
- Cuinat de pastes
- Destil·leria
- Elaboració de cervesa
- Elaboració industrial d'aliments
- Enologia
- Higiene i manipulació dels aliments
- Indústria de processament d'aliments
- Maduració i emmagatzemat de el vi
- Manipulació d'aliments i higiene alimentària
- Pastisseria
- Preparació d'aliments
- Processament d'aliments
- Processament de begudes
- Processament de carns
- Processament de productes làctics
- Processament de tabacs
- Producció de formatge
- Producció de vi
- Producció industrial de pa i farina
- Tecnologia i ciència dels aliments
- Transformació industrial del peix
Aquest sector no comprèn els programes i certificats següents:
- Restaurants i restauració (vegeu el sector 1013)
- Ciència de la nutrició (vegeu el sector 051)
Descendants
This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.