Aquesta classe comprèn:
- La conservació de peix, crustacis, mol·luscos, algues marines i altres recursos marins: assecatge, salaó, salmorra, fumat, enllaunament i similars.
- La producció de productes derivats de peixos, crustacis, mol·luscos, algues marines i altres recursos marins: filets de peix, freses, caviar, succedanis de caviar i similars.
- La fabricació de productes a base de peix per al consum humà o l'alimentació animal.
- La producció de menjars i productes a base de peix i altres invertebrats aquàtics no aptes per al consum humà.
- L'elaboració de farines de peix.
Aquesta classe no comprèn:
- L'elaboració de peix en embarcacions dedicades a la pesca (vegeu 0311).
- El tractament de balenes a terra o en embarcacions especialitzades (vegeu 1011).
- La producció d'olis i greixos a partir de productes marins (vegeu 1044).
- La producció de plats precuinats a base de peix (vegeu 1085).
- L'elaboració de sopes de peix (vegeu 1089).
- La fabricació d'extrets i sucs de peix, crustacis i mol·luscos (vegeu 1089).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Proposta d'etiqueta curta
Fabricació conserves de peix
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1520 | Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix | 3 |
Codi | Descripció |
---|---|
1022 | Fabricación de conservas de pescado |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1020 | Processing and preserving of fish, crustaceans and molluscs | 2 |