1021 — Elaboració de peix, crustacis i mol·luscos
Aquesta classe comprèn:
- L'elaboració de productes congelats, ultracongelats o refrigerats de peix, crustacis, mol·luscos, algues marines i altres recursos marins.
Aquesta classe comprèn també:
- Les activitats dels vaixells factoria dedicats exclusivament a l'elaboració i conservació de peix.
- La descongelació de peix, eliminació de caps, esbudellat i tall en peces, i posterior congelat (febrer 2017).
Aquesta classe no comprèn:
- L'elaboració de peix en embarcacions dedicades a la pesca (vegeu 0311).
- El tractament de balenes a terra o en embarcacions especialitzades (vegeu 1011).
- La producció d'olis i greixos a partir de productes marins (vegeu 1044).
- La producció de plats precuinats a base de peix (vegeu 1085).
- L'elaboració de sopes de peix (vegeu 1089).
- La fabricació d'extrets i sucs de peix, crustacis i mol·luscos (vegeu 1089).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Proposta d'etiqueta curta
Elaboració peix, crustacis i mol·luscos
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1520 | Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix | 3 |
Codi | Descripció |
---|---|
1021 | Procesado de pescados, crustáceos y moluscos |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1020 | Processing and preserving of fish, crustaceans and molluscs | 2 |