1013 — Elaboració de productes carnis i de volateria
Aquesta classe comprèn:
- La producció de carn assecada, salada o fumada.
- La fabricació de productes carnis: salami, llonganissa, xoriços, botifarrons, salsitxes, mortadel·la, patés, galantines, llardons, pernils cuits i curats.
Aquesta classe no comprèn:
- La producció de plats precuinats congelats a base de carn (vegeu 1085).
- El comerç a l'engròs de carn (vegeu 4632).
- La fabricació de sopes de carn (vegeu 1089).
- L' envasament de productes carnis per compte d'altri (vegeu 8292).
- La fabricació d'extrets i sucs de carn (vegeu 1089).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Proposta d'etiqueta curta
Elaboració productes carnis i volateria
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1513 | Fabricació de productes carnis | 2 |
Codi | Descripció |
---|---|
1013 | Elaboración de productos cárnicos y de volatería |
Codi | Descripció |
---|---|
1013 | Production of meat and poultry meat products |