Aquesta classe comprèn:
- Els escorxadors de bestiar boví, porcí, oví i similars.
- La preparació i l'envasament de carn per compte propi, no associat al comerç, sigui de vaca, porc, ovella, conill i similars.
- La producció de carn fresca, refrigerada o congelada, en canal.
- La producció de carn fresca, refrigerada o congelada, a trossos.
Aquesta classe comprèn també:
- L'escorxador i el tractament de balenes a terra o en embarcacions especialitzades.
- La producció de pells procedents de l'escorxador.
- L' extracció de greixos comestibles d'origen animal.
- El tractament de despulles d'animals.
- La producció de llana d'escorxador.
- L’assecatge d'orelles de porc (febrer 2017).
- La producció de greixos comestibles, a partir dels residus d’escorxador (febrer 2017).
Aquesta classe no comprèn:
- L' extracció de greixos comestibles d'aus (vegeu 1012).
- L' envasament de carn per compte d'altri (vegeu 8292).
Descendants
This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.
Short tag proposal
Sacrifici bestiar i conservació de carn
Code | Description | Partitions |
---|---|---|
1511 | Sacrifici de bestiar i conservació de carn | |
1512 | Sacrifici i conservació de volateria | 2 |
Code | Description |
---|---|
1011 | Procesado y conservación de carne |
Code | Description |
---|---|
1011 | Processing and preserving of meat |