1103 — Elaboració de sidra i altres begudes fermentades a partir de fruites
Aquesta classe comprèn:
- L'elaboració de begudes alcohòliques fermentades, però no destil·lades, com ara el sake, la sidra, la sidra de peres i altres vins de fruites.
Aquesta classe comprèn també:
- L'elaboració d'aiguamel i begudes mesclades amb begudes fermentades a partir de fruites.
Aquesta classe no comprèn:
- L'embotellament i l'etiquetatge com a part de la venda a l'engròs (vegeu 4634) i si es duu a terme per compte d'altri (vegeu 8292).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Proposta d'etiqueta curta
Elaboració sidra i begudes fermentades de fruites
Codi | Descripció |
---|---|
1594 | Elaboració de sidra i altres begudes fermentades a partir de fruites |
Codi | Descripció |
---|---|
1103 | Elaboración de sidra y otras bebidas fermentadas a partir de frutas |
Codi | Descripció |
---|---|
1103 | Manufacture of cider and other fruit wines |