1089 — Elaboració d'altres productes alimentaris ncaa
Aquesta classe comprèn:
- L'elaboració de sopes, potatges i brous.
- L'elaboració de caramel i mel artificial.
- L'elaboració de productes alimentaris preparats peribles, com ara els sandvitxos, pizza fresca (sense fornejar).
- L'elaboració de productes alimentaris enriquits amb vitamines, proteïnes i suplements similars, i altres productes alimentaris.
Aquesta classe comprèn també:
- L'elaboració de llevats.
- La fabricació d'extrets i sucs de carn, peix, crustacis i mol·luscos.
- L'elaboració de succedanis de la llet i el formatge no lactis.
- L'elaboració de productes a base d'ou i ovoalbúmina.
- L'elaboració de concentrats artificials.
- El processat (cristal·lització i filtrat) de mel natural comprada (febrer 2017).
Aquesta classe no comprèn:
- La fabricació de productes alimentaris preparats peribles a base de fruites, llegums i hortalisses (vegeu 1039).
- L'elaboració de pizza congelada (vegeu 1085).
- La fabricació de begudes alcohòliques, cervesa, vi i begudes no alcohòliques (vegeu 11).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Proposta d'etiqueta curta
Elaboració altres productes alimentaris ncaa
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1581 | Fabricació de pa i de productes de fleca i pastisseria frescos | 2 |
1589 | Elaboració d'altres productes alimentaris |
Codi | Descripció |
---|---|
1089 | Elaboración de otros productos alimenticios n.c.o.p. |
Codi | Descripció |
---|---|
1089 | Manufacture of other food products n.e.c. |