1082 — Fabricació de cacau, xocolata i productes de confiteria
Aquesta classe comprèn:
- L'elaboració de cacau, mantega de cacau, greix de cacau i oli de cacau.
- L'elaboració de xocolata i productes de xocolata.
- L'elaboració de productes de confiteria: caramels, pastilles de regalèssia, torrons, glacejats, xocolata blanca i similars.
- L'elaboració de xiclets.
- La conservació en sucre de fruites, fruita seca, escorça de fruites i altres parts de plantes (setinades, gebrades i similars).
- L'elaboració de pastilles de confiteria.
Aquesta classe no comprèn:
- La fabricació de sacarosa (vegeu 1081).
Descendentes
Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.
Propuesta de hashtag corto
Fabricació cacau, xocolata i productes confiteria
Código | Descripción |
---|---|
1584 | Indústries del cacau, xocolata i confiteria |
Código | Descripción |
---|---|
1082 | Fabricación de cacao, chocolate y productos de confitería |
Código | Descripción |
---|---|
1082 | Manufacture of cocoa, chocolate and sugar confectionery |